Nii tore on avastada, et ka Eesti
poelettidel hakkab valik mitmekesisemaks muutuma. Hiljuti Helsingis
käies ostsin kaasa suure paki lehtkapsast, arvates, et seda Eestis ei
müüda. Oh, mind. Põikasin juhuslikult läbi Mahemarketist ja mis ma näen -
lehtkapsas. Elu muutus kohe ilusamaks. Müügikohti olevat veel -
seekordse portsu lehtkapsast sain Stockmannist. Alles olid kõige nirumad
isendid, aga mis teha, kui vaja on, eks.
Otsustasin järele proovida siis, kuidas maitsevad ise tehtud lehtkapsakrõpsud.
Retsept:
- korralik kogus värsket lehtkapsast (ise tegin korraga 180 gr)
- oliivi- või kookosõli
- sool
Seejärel panin 190 kraadi juures 15 minutiks ahju. Erinevate allikate järgi võib see temperatuur olla ka madalam, siis ei lähe ehk nii kergesti kõrbema.
Originaalretsept: http://livingtraditionally.com/make-super-easy-kale-chips