reede, 4. november 2016

Tatravahvlid

Ostsin endale üsna hiljuti vahvlimasina. Tükk aega kahtlesin, kas üldse endale vahvlimasinat osta, sest sageli juhtub nii, et ostan mingi kodumasina suure hurraaga, ja siis jääb see seisma ning paremaid aegu ootama, mida sageli ei tulegi.

Õnneks olen vahvleid teinud üsna regulaarselt ja järele proovinud ka retseptid, mis on juba ammu-ammu enda aega oodanud.

Sellest lähtuvalt otsustasin luua kohe päris omaenda retsepti.

Protsess lihtne - sega omavahel kuivad ained ja mitte nii kuivad ained ning sega need siis lõpuks kokku. Edasine sõltub juba konkreetsest vahvlimasinast, samuti võiks vahvlirauale korraga pandavat taignakogust hinnata sisetunde järgi.

Retsept on aga järgnev:
  • 150 ml tumedat toortatrajahu
  • 3 spl tapiokitärklist
  • 1 tl kookossuhkrut
  • 2 muna
  • 100 ml kookospiima
  • natuke vaniljet ja kaneeli

Mulle endale antud retsepti järgi tehtud krõbedad vahvlid meeldisid väga. Kindlasti soovitan! Pildimaterjali hetkel kahjuks ei ole, aga maitse on ülihea.